Събота вечер с Дони - новото предаване на БНТ, което стартира

...
Събота вечер с Дони - новото предаване на БНТ, което стартира
Коментари Харесай

Дони спира шоуто си по БНТ след втория брой

" Събота вечер с Дони " - новото предаване на Българска национална телевизия, което стартира на 18 януари със седмица забавяне, стопира още след втория си брой. След като десетки фенове дефинираха държанието на Добрин Векилов като хомофобско във втория брой на шоуто, излъчено по публичната телевизия в събота, артистът се извини обществено във фейсбук. Той заяви, че приключва предаването в този му тип. 

Новата идея на Дони евентуално ще е напълно музикална. Първоначално сюжетът на шоуто, водено от артиста и композитор, включваше изява на гости под акомпанимент на симфоничен оркестър и съводещ - роботът Питагор.

Ето и цялостния текст на известието в обществената мрежа:

" Здравейте! Днес предложих на Българска национална телевизия да спра “Събота вечер с Дони ” в този му тип. Използвам случая да се извиня на засегнатите, а точно правозащитни организации, обвиняващи ме в хомофобия.

Имам доста другари с такава ориентировка, които не се наскърбиха и даже се забавляваха с тези смешки, само че щом съм засегнал организации, представляващи другите, най-малкото, което мога да направя, е да поема отговорност, като спра предаването в този вид и поднеса най-искрените си извинения.

Тъй като съм спечелил конкурс и съм задължен да предложа нова идея, отговаряща на дефиницията на състезанието, ще помисля и евентуално предлагането ще е напълно за музикално предаване. От сърце благодаря на доброжелателните и също още един път от цялото си сърце сервирам извиненията си на засегнатите! Дони "

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР